Bezový cheesecake
Lehký, krémový a voňavý po květech bezu – tenhle cheesecake je dokonalým dezertem pro jarní a letní dny. Kombinuje jemnost tvarohové náplně s květinovým nádechem bezového sirupu a křupavým sušenkovým základem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 393 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,94 g |
Tuky | 224,87 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 1,57 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 225,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Moje poznámka
Bezový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7n8
Nejnovější recepty
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 18 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 13 minutami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 2 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 2 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 5 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 15 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 18 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 19 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 21 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 21 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 21 hodinami
Suroviny:
sušenky máslové,
máslo,
květy černého bezu,
smetana ke šlehání,
tvaroh plnotučný,
sýr měkký tavený,
cukr moučkový,
vejce,
žloutek,
květy černého bezu,
limetka
Komentáře (18)
Přeji Vám, ať se Vám daři ve všem
Eja57:
Jen - korpus je poměrně tmavý, jaké jsou myšleny sušenky? Fotka samozřejmě trochu mate, ale vypadá to na nějaké kakaové.....
Každopádně bych toto ráda ochutnala
P.s. Taky chválím recept a prezentaci, radost pohledět
Vítejte mezi námi, paniRuzickova. Je radost vidět tu autory, kteří něco umí a kterým nejsme my, co budeme jejich recepty číst, úplně ukradení.