Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezový cheesecake

Cheescake, lahodný dezert s neotřelou chutí jarních květů bezu,si připravíte podle našeho receptu. Neváhejte s přípravou, květy nelze sbírat příliš dlouho. Odkvetou a budete muset čekat dlouho na možnost dezert opět připravit.

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min + doba odležení

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava, + doba odležení)

19. 6. 2020 00:05

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 393 kJ / 3 440 kcal
Bílkoviny126,94 g
Tuky224,87 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,57 g
Sůl3,41 g
Sacharidy225,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

19. 6. 2020 13:25

Tak tomuhle říkám bezvadně popsaný postup přípravy moučníku :-! Přitom jde o autorku, která sem dává svůj recept poprvé. Je vidět, že to jde, když tomu někdo věnuje péči, jaké je potřeba. Fotka přímo láká k ochutnání :-! Přiznám se, že bych ochutnala velmi ráda, zajímá mě ta příchuť bezu. :yes::yes::yes:

Vítejte mezi námi, paniRuzickova. Je radost vidět tu autory, kteří něco umí a kterým nejsme my, co budeme jejich recepty číst, úplně ukradení.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sušenky máslové, máslo, květy černého bezu, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, sýr měkký tavený, cukr moučkový, vejce, žloutek, květy černého bezu, limetka

TopRecepty.cz

Bezový cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7n8