Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy

Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba kynutí

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba kynutí)

16. 7. 2020 10:40

Suroviny pro 7 kusů

7 kusů

Nutriční hodnoty

Energie4 993 kJ / 1 193 kcal
Bílkoviny37,20 g
Tuky28,33 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy193,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ingredience jsou víceméně orientační, vše jsem dělala od oka. Když je těsto řídké, přidáme trochu mouky, když je husté, přidáme trošku teplé vody. Do fritézy lze kdykoliv nahlédnout. Pokud se buchty zdají málo upečené, přidáme pár minut času na časovači.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenka.s zdenka.s

16. 7. 2020 12:28

JanaDorazinova : bohužel ne :-( nedá se to nějak bez fb. :-) jsem začátečník

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2020 12:23

zdenka.s: nejsi na fb? Je tam skupina Horkovzdušná fritéza a najdeš tam super inspiraci. ;-)

zdenka.s zdenka.s

16. 7. 2020 11:55

Tak tedy :-O já jsem nadšená , ve fritéze dělám jen hranolky a bylo mi to fakt líto ,na to ,jaké možnosti se nabízejí v manuálu Šunkofleky by mě nenapadly a určitě je zkusím. Misku mám.
Děkuji za inspiraci :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2020 10:53

yanull: Zapomněla jsem odpovědět..ne, nejsou vysušené, jsou skvělé :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 7. 2020 10:51

yanull: vůbec jsem neměla představu, co všechno v tom jde udělat. Jen nemůžu sehnat tu misku do fritézy, tak stelu papírem, nebo i alobalem. S přehledem cokoliv se dá udělat. Jen osobně nemusím z toho nic ve strouhance, Ale maso, šunkofleky, pokud máš tu misku moučníky, cokoliv, i malé záviny.. :-8. Pro mne rozhodně veliký přínos :-)

yanull yanull

16. 7. 2020 10:47

Také jsem nad koupí fritézy uvažovala, jak vidím, má všestranné využití a pro malé porce ideální :yes: Nejsou z ní buchty vysušené?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, máslo, droždí, kvásek, mléko, sůl, máslo, povidla švestková, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A3z9