Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 072 kJ / 4 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,76 g |
Tuky | 231,49 g |
Vláknina | 89,48 g |
Cholesterol | 660 mg |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 301,20 g |
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kostičky, zelí nakrájíme na jemno nebo nastrouháme, brambory nastrouháme na jemném struhadle a cuketu oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na nudličky. Krok 5: Na oleji osmažíme cibuli do sklovita, přidáme zelí, brambory, osolíme, opepříme a vaříme, dokud není zelí poloměkké.
Přidáme cuketu, ocet, cukr a ještě chvíli dusíme.
Ochutnáme a je-li potřeba, ještě dochutíme solí, octem a cukrem. Krok 6: Hotové maso servírujeme se zelím a jako příloha může být knedlík, nebo brambor.
Zveřejněno 3. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jprP
Moje poznámka
Pečené vepřové na rozmarýnu a slanině, s červeným zelím s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jprP
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 1 hodinou
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 5 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 17 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 33 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
slanina uzená,
kapie,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
česnek sušený,
sůl,
pepř,
olej,
zelí červené,
žlutá cuketa,
cibule,
brambory,
olej,
sůl,
pepř,
ocet,
cukr
Komentáře (8)