Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Venkovské francouzské bagety

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2 hodiny + 48 hodin

2 hodiny + 48 hodin

9. 8. 2020 12:45

Suroviny

Porce: 2ks

Nutriční hodnoty

Energie5 901 kJ / 1 410 kcal
Bílkoviny47,45 g
Tuky9,15 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 8,05 g
Sůl20,10 g
Sacharidy278,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nařezávám před kynutím, neb po kynutí těsto spadne.

Je to pracné a zdlouhavé, ale věřte, vyplatí se to. Pohrajte si a pochutnejte si na výtečných bagetách.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, voda, mléko, cukr, droždí sušené, sůl

TopRecepty.cz

Venkovské francouzské bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ox1B