Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
Vrstvený ovocný moučník je nejen výborný, ale i pěkný na pohled. Podkladem je tmavé kakaové těsto, které nese bohatou náplň z pudinku a šťavnatých ostružin. Celý moučník navíc lehce voní skořicí.
Suroviny pro 1 plech
plech o rozměrech 30 × 40 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 991 kJ / 3 583 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,93 g |
| Tuky | 151,11 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 458,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OZl
Moje poznámka
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OZl
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 51 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 4 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 5 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
vejce,
olej,
mléko,
kakao,
kypřící prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
mléko,
cukr krupice,
skořice mletá,
ostružiny,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (5)
Co se týká gramáží různých balení, chápu, že jinde ve světě nejsou totožné jako v ČR, zpravidla se řídíme tím, že kypřicí prášek je balení o váze 12 g (je to standardní balení) a třeba pudink je kolem 37 g (ne každé balení to však má stejně, ale těch pár gramů sem/tam tolik neovlivní). Zmíněný tvaroh pak má 250 g, a to uvádíme u všech receptů, které prošly kontrolou moderátorky (u kterých to není takhle zapsáno, nejsou po kontrole a úpravě).
Prosím vždy v receptech uvádějte hmotnosti jednotlivých surovin. Určitě nejsem jediný, kdo vaše recepty sleduje ze zahraničí a zde se nemusí uváděná balení (prášek do pečiva, pudink, tvaroh…) shodovat s hmotnostmi, které mají dané výrobky v Česku.