Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablková buchta s mákem - z remosky

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

30. 11. 2020 20:25

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Množství do menší remosky o průměru 22 cm.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 780 kJ / 3 533 kcal
Bílkoviny66,50 g
Tuky173,31 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 361 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy412,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

1. 12. 2020 18:25

Hanis: Děkuji moc.:-K Začala jsem nyní zase více používat remosku, tak v ní zkouším různé moučníky. Protože ne vždy se mi všechno podařilo. Tato buchta nám chutnala, je vláčná. A kdo nemá remosku, tak upeče klasicky v troubě.:-K

Hanis

1. 12. 2020 15:38

Pěkný recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, olej, jablko, mouka polohrubá, mák mletý, prášek do pečiva, ořechy vlašské, rozinky, skořice, mléko, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Jablková buchta s mákem - z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DmwK