Suroviny pro 10 porcí
Množství do menší remosky o průměru 22 cm.
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 780 kJ / 3 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,50 g |
Tuky | 173,31 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 412,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková buchta s mákem - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmwK
Moje poznámka
Jablková buchta s mákem - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmwK
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 3 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 5 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 5 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 6 hodinami
Valašské frgály
suneno před 8 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 8 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 9 hodinami
Suroviny:
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
olej,
jablko,
mouka polohrubá,
mák mletý,
prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rozinky,
skořice,
mléko,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (4)