Netradiční vepřové nudličky na víně

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

400 g vepřového masa
4 stroužky česneku
1 cibule
100 g másla
2 dl červeného vína
1 lžička sójové omáčky
1/2 lžičky cukru
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme najemno, česnek na tenké plátky.

  2. Na oleji osmažíme česnek s cibulí, ale opatrně, aby česnek nezhořknul. Přidáme maso a opečeme ze všech stran dozlatova. Podle chuti osolíme a opepříme. Zalijeme vínem a dusíme do změknutí masa.

  3. Na závěr omáčku zjemníme máslem, přidáme sójovou omáčku a cukr. Necháme ještě probublat.

Poznámka od kuchařky

Podáváme nejlépe s jasmínovou rýží.

Komentáře k receptu Netradiční vepřové nudličky na víně

K receptu nejsou žádné komentáře.