

Banánová pánev s drůbežím masem
Suroviny
- 500 g kuřecího masa (vykostěná stehna, prsíčka...)
- 3 barevné papriky
- 1 cibule
- 2 banány
- olej
- 1 lžička mleté papriky
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme na rezance nakrájané mäso a opražíme.
Vložíme na rezance nakrájanú papriku, okoreníme, posypeme mletou paprikou, osolíme a podlejeme 2-3 lyžicami vody. Dusíme domäkka (cca 15 min). Ak treba, počas dusenia podlejeme, ale len niekoľko lyžíc vody, aby šťavy nebolo príliš veľa.
Potom pridáme na kolieska narezané banány a už ich iba prehrejeme.
Podávame s ryžou, kuskusom, cestovinami...podľa svojej chuti.
Poznámka od kuchařky
Recept som našla kedysi dávno v nejakom časopise.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Banánová pánev s drůbežím masem
-
tejaja: Ty banány mne v pokrmu s masem překvapily, vím, že se maso kombinuje někdy s ovocem, ale pořád přemýšlím, jak to s banány asi chutná.
Asi to budu muset vyzkoušet
, abych tomu přišla "na kloub", jak se říká! Zajímavý recept!
Zdravím!