Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny 2 porce

2 plátky krkovičky bez kosti
1 lžíce sádla (nebo olej)
1 mrkev
10 růžičkových kapustiček
2 stroužky česneku
koření na steak domácí nebo koupené
dle potřeby sůl

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné maso nakrájíme na velikost soust, kapustičky rozpůlíme, mrkev nakrájíme na kolečka a česnek nahrubo nasekáme.

  2. V hluboké pánvi na rozehřáté sádlo dáme opékat maso. Přidáme mrkev, kapustičky a za občasného promíchání opečeme dozlatova. Před koncem opékání okořeníme, přihodíme česnek a necháme rozvonět.

  3. Podáváme s různě upravenými bramborami, těstovinami nebo s chlebem a vhodně doplníme salátem dle chuti.

Poznámka od kuchařky

Zeleninu můžeme dle chuti změnit a použít květák, brokolici, cuketu nebo přidat žampiony apod.

Komentáře k receptu Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve

K receptu nejsou žádné komentáře.