

Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve
Suroviny 2 porce
- 2 plátky krkovičky bez kosti
- 1 lžíce sádla (nebo olej)
- 1 mrkev
- 10 růžičkových kapustiček
- 2 stroužky česneku
- koření na steak domácí nebo koupené
- dle potřeby sůl
Postup přípravy receptu
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust, kapustičky rozpůlíme, mrkev nakrájíme na kolečka a česnek nahrubo nasekáme.
V hluboké pánvi na rozehřáté sádlo dáme opékat maso. Přidáme mrkev, kapustičky a za občasného promíchání opečeme dozlatova. Před koncem opékání okořeníme, přihodíme česnek a necháme rozvonět.
Podáváme s různě upravenými bramborami, těstovinami nebo s chlebem a vhodně doplníme salátem dle chuti.
Poznámka od kuchařky
Zeleninu můžeme dle chuti změnit a použít květák, brokolici, cuketu nebo přidat žampiony apod.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřová krkovička s mrkví a kapustičkami z jedné pánve
K receptu nejsou žádné komentáře.