Salát tří čoček
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 009 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,88 g |
Tuky | 127,23 g |
Vláknina | 79,24 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,84 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 172,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 12:03
Eja57: Evička, to dlhé namáčanie je práve kvôli tej krátkej tepelnej príprave, praženiu. Vody vrávím málinko, len aby to neprihorelo.
25. 3. 2021 11:40
Já nad tím receptem pořád přemýšlím, že to bude moc. dobré o tom nemám pochybnost. Ale... tomu namáčení ne úplně rozumím. Belugu ani červenou nikdy nenamacim, a zelenou, hlavně Puy, taky ne. Všem stačí tak 20 minut, červené i 15....Ja bych dala najednou zelenou a Belugu a tak po 5 minutách přidala červenou, vody jen tak akorát. Ale je v tom nějaká finta kterou jsem asi nepochopila?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 8 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 26 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 33 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 42 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 43 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 44 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Další recepty
Suroviny: čočka červená, čočka černá, celer řapíkatý, rajče cherry, polníček, slanina uzená, sýr tvrdý, olej olivový, saturejka, hořčice dijonská, omáčka sojová, ocet vinný bílý, pepř, sůl
Salát tří čoček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LKZW
2 názory