Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 810 kJ / 2 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,03 g |
| Tuky | 47,82 g |
| Vláknina | 28,33 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,03 g |
| Sacharidy | 387,39 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do formy v pořadí tekuté, sypké, formu usadíme do pekárny a zapneme program Celozrnný (s delším kynutím).
Krok 2: Hotový chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vytáhneme háky a chleba a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 30. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb s dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPZL
Moje poznámka
Podmáslový chléb s dýňovým semínkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPZL
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 8 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Suroviny:
podmáslí,
voda,
olej,
sůl,
cukr,
kmín celý,
mouka žitná chlebová,
mouka grahamová,
mouka chlebová pšeničná,
semínka dýňová,
droždí čerstvé
Komentáře (1)