Smažené pstruhové filety

Ryby Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Ryby Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny 2+

4 ks filety pstruha s kůží (balení 500 g)
1/2 hrnku maizeny (kukuřičný škrob)
1/2 hrnku kukuřičné strouhanky s lupínky
2 vejce
sůl
pepř čtyř barev
slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

  1. Filety omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Každý filet obalíme nejprve v maizeně, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v kukuřičné strouhance a z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji.

Poznámka od kuchařky

Jídlo je specificky děláno jako dietní pro bezlepkovou dietu, proto ta strouhanka z kukuřičných lupínků. Dá se podávat jen se zeleninou oblohou, salátem nebo jako já, s domácími hranolky.

Komentáře k receptu Smažené pstruhové filety

K receptu nejsou žádné komentáře.