Vepřové maso zapečené ve smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 781 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,83 g |
Tuky | 134,07 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Z jedné strany natřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme k ní cibuli a orestujeme. Pokud slanina pustí málo tuku, přidáme kousek másla.
Krok 2: Pak vložíme obalenou stranou maso na tuk a opečeme, po chvíli obrátíme. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme smetanou, v troubě zapečeme maso doměkka.
Podáváme s bramborem.
Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 21. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso zapečené ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/10Q0
Moje poznámka
Vepřové maso zapečené ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/10Q0
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 10 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 11 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 1 hodinou
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 9 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 9 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 11 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
slanina anglická,
pepř,
máslo,
cibule,
smetana
Komentáře (1)