Vepřové maso zapečené ve smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 781 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,83 g |
Tuky | 134,07 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Z jedné strany natřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme k ní cibuli a orestujeme. Pokud slanina pustí málo tuku, přidáme kousek másla.
Krok 2: Pak vložíme obalenou stranou maso na tuk a opečeme, po chvíli obrátíme. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme smetanou, v troubě zapečeme maso doměkka.
Podáváme s bramborem.
Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 21. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso zapečené ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/10Q0
Moje poznámka
Vepřové maso zapečené ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/10Q0
Nejnovější recepty
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí nakyselo
Přidáno před 14 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 18 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 18 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
habis před 2 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 2 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 2 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 2 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 3 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 3 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 3 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 4 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 4 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
slanina anglická,
pepř,
máslo,
cibule,
smetana
Komentáře (1)