Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 706 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,52 g |
| Tuky | 0,79 g |
| Vláknina | 16,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdřív si nakrájíme všechnu zeleninu na menší kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a pokrájíme.
Krok 2: Cibuli orestujeme na oleji a krátce opečeme i česnek. Poté přidáme batáty a také je krátce orestujeme. Přidáme zbylou zeleninu a rajčatové pyré, osolíme, opepříme, ochutíme bylinkami a dusíme pod pokličkou asi půl hodiny, než všechna zelenina změkne.
Krok 3: Je-li směs hodně tekutá, na závěr pokličku odklopíme a šťávu necháme trochu odpařit.
Zveřejněno 20. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ratatouille s batátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjmY
Moje poznámka
Ratatouille s batátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjmY
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 6 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 7 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 7 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 8 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 9 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 10 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 10 hodinami
Jablečný perník s ořechy
Ivana_Eignerova před 10 hodinami
Cuketová polévka zase malinko jiná
klomdike před 11 hodinami
Suroviny:
cibule,
cuketa,
rajče,
paprika,
batáty,
česnek,
passata rajčatová,
olej,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (1)