Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 182 kJ / 5 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,37 g |
Tuky | 154,94 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 895,13 g |
Postup přípravy
pečeme do růžova. Krok 2: Připravíme krém, ušleháme cukr s máslem a přidáme kakao, rum. Krok 3: Do růžova upečenou buchtu vyndáme a natvrdo do ní uděláme díry tenčí vařečkou, co možná nejvíce.
Pak přidáme do krému horkou vodu, došleháme a nandáme na buchtu. Snažíme se díry co nejvíce nacpat krémem. Horká buchta a máslový krém, bude to hodně tekuté. Když máte pocit, že už díry více nepojmou zasypete zbylý krém kokosem, nebo oříšky. Krok 4: Nechte vychladnout, nejlépe ve větším chladu, aby krém ztuhl.
Zveřejněno 26. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta "píchavka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErGN
Moje poznámka
Buchta "píchavka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErGN
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 19 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 12 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 12 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
mléko,
máslo,
cukr moučkový,
rum,
kakao,
voda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.