Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sara12 Sara12

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba tepelné úpravy: 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 178 kJ /
521 kcal
Bílkoviny77,65 g
Tuky1,85 g
Vláknina13,86 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 409 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy28,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku se slaninou. Do základu přidáme utřený česnek a nakrájenou mrkev na půlkolečka. Přidáme koření, rajský protlak a maso. Orestujeme a podlijeme vínem, případně i vodou. Dusíme cca 90 min. Krok 2: Pokud je maso měkké, necháme vyvařit přebytečnou vodu, zbyde čistý základ omáčky s masem. Krok 3: Můžeme podávat s rýží, HK, bramborem.

Já zvolila orestovane brambory:
4 ks brambor
máslo
petržel
jarní cibulka
sůl
pepř
Brambory oloupeme a uvaříme do poloměkka. Na pánvi rozpustime máslo a přidáme brambory, okořeníme a restujeme. Nakonec přidáme bylinky a podáváme.

Zveřejněno 5. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zqg2

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú s opečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zqg2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec srnčí, cibule, česnek, protlak rajčatový, olej, víno červené suché, sůl, pepř, jalovec, slanina, mrkev

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu