Vepřové závitky se zelím z červené cibule s brusinkami
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 713 kJ / 3 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,58 g |
| Tuky | 155,73 g |
| Vláknina | 49,66 g |
| Cholesterol | 973 mg |
| Sodík | 4,24 g |
| Sůl | 10,16 g |
| Sacharidy | 297,45 g |
Postup přípravy
Typy knedlíků, jak je rozlišíme a základní příprava
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové závitky se zelím z červené cibule s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlAY
Moje poznámka
Vepřové závitky se zelím z červené cibule s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlAY
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 13 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 2 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 6 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 7 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 7 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 8 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 8 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 9 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
sádlo,
vývar masový,
mouka hladká,
špek,
olej,
cibule červená,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
šťáva citronová,
víno červené,
cukr,
mouka hladká,
voda,
brusinky sušené,
rohlík,
sůl,
pepř,
vejce,
máslo,
mléko,
petrželka
Komentáře (2)
S brusinkama dělám červené hlávkové a cibulové jen z obyčejné cibule