Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 431 kJ / 1 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,07 g |
Tuky | 107,57 g |
Vláknina | 29,42 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 55,03 g |
Postup přípravy
Osmahnutou cibuli přendáme do pekáčku, přidáme zeleninu, koření, česnek , stehna a zalijeme vývarem. Krok 3: Přiklopíme poklicí a pečeme doměkka, během pečení stehna obracíme a podle potřeby ještě přidáme vývar. Měkké maso vyjmeme, odstraníme bobkové listy a vše z pekáče rozmixujeme dohladka. Krok 4: Rozmixovanou směs ještě propasírujeme a podle potřeby můžeme ještě přidat vývar pokud je omáčka moc hustá. Dochutíme citronem a podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 6. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Moje poznámka
Králičí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yQGE
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 7 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina uzená,
sůl,
pepř,
tymián,
sádlo,
cibule,
česnek,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
pepř,
jalovec,
bobkový list,
citron,
vývar masový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.