Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brokolicu rozoberieme na ružičky a vo vode povaríme 3 minúty. Scedíme a trocha vývaru odložíme.
Krok 2: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu.
Krok 3: Pridáme na tenšie kolieska narezané batáty a krátko orestujeme. Vložíme ružičky brokolice, okoreníme, osolíme, podlejeme cca 2 lyžicami vývaru z brokolice a 10 minút podusíme, kým sa voda nevyparí.
Krok 4: Filety rýb osolíme a okoreníme.
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Obalíme ich v rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 5: Filety podávame so zeleninou.
Zveřejněno 7. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Moje poznámka
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 27 minutami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 29 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 41 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 2 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
brokolice,
batáty,
cibule červená,
olej,
lupínky kukuřičné,
vejce,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (3)