Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Růžičková kapusta s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

13. 2. 2022 19:05

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 384 kJ / 809 kcal
Bílkoviny46,33 g
Tuky39,38 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,20 g
Sacharidy54,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

14. 2. 2022 10:55

Marie Svarcova: Maruška, dobre urobené tofu je super. Netreba ho jesť priamo po vybalení, také nechutí ani mne. :-) Treba ho pripraviť, potom nemá chybu. Stačí ho orestovať a už je to čosi iné. Biele tofu kupujem málokedy, dávam prednosť chilli tofu, bazalkovému, údenému, lahôdkovému...;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 2. 2022 09:47

:-)<3 kapustičky mám ráda, houby také ale tofu nemusím, raději si tam dám slaninu :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: tofu bazalkové, kapusta růžičková, žampióny, cibule, olej, omáčka sojová, olej olivový, med, semínka lněná

TopRecepty.cz

Růžičková kapusta s tofu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yQgE