Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,55 g |
| Tuky | 60,78 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 30,79 g |
Postup přípravy
Sardelky utřeme najemno a krátce před koncem vaření přidáme do omáčky.
Vyndáme cibuli, můžeme promixovat a zjemníme smetanou. Je-li třeba, dochutíme solí, ale sardelky omáčku většinou dochutí dostatečně. Krok 3: Omáčku podáváme s vařeným hovězím masem a jako přílohu volíme brambory sypané pažitkou.
Zveřejněno 24. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKWV
Moje poznámka
Sardelová omáčka podle Anuše Kejřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vKWV
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 4 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 7 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 24 minutami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 40 minutami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 1 hodinou
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 1 hodinou
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 5 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 5 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 6 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 6 hodinami
Suroviny:
mouka,
máslo,
řezy sardelové,
cibule,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
sůl,
pažitka
Komentáře (1)