Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Toto je delikátní dezert, který spojuje jemnost ovoce s krémovým mascarpone a křupavými karamelizovanými ořechy. Pošírování hrušek v aromatickém nálevu dodává ovoci neodolatelnou chuť, kterou krém a sladké, křupavé ořechy dokonale doplňují.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 190 kJ / 2 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 166,81 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 318,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Moje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 3 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 9 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 57 minutami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 4 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 18 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 20 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 20 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 20 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 21 hodinami
Suroviny:
hruška,
pomeranče,
mascarpone,
ořechy lískové,
kůra citronová,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
cukr
Komentáře (1)