Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Toto je delikátní dezert, který spojuje jemnost ovoce s krémovým mascarpone a křupavými karamelizovanými ořechy. Pošírování hrušek v aromatickém nálevu dodává ovoci neodolatelnou chuť, kterou krém a sladké, křupavé ořechy dokonale doplňují.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 190 kJ / 2 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 166,81 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 167 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 318,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Moje poznámka
Pošírovaná hruška s mascarpone a ořechy v karamelu (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GyPr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 7 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 7 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 8 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 10 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 10 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 10 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 10 hodinami
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 11 hodinami
Suroviny:
hruška,
pomeranče,
mascarpone,
ořechy lískové,
kůra citronová,
koření hřebíček,
skořice celá,
badyán,
cukr
Komentáře (2)