Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,04 g |
Tuky | 32,31 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 57,67 g |
Postup přípravy
Na posledních cca 7-10 minut sekanou odkryjeme a dopečeme dozlatova. Krok 5: Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 23. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková sekaná s polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JJq
Moje poznámka
Hrášková sekaná s polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5JJq
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 11 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 8 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 8 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 9 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 9 hodinami
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 10 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 11 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 11 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 12 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
česnek,
cibule,
hrášek mražený,
vejce,
polenta,
tymián sušený,
sůl,
pepř,
olej,
vývar masový,
polenta
Komentáře (4)
Lenka asi ví, ale neumím si představit co udělá polenta na sekané po podlití bez předchozího osmaženi. Ale podle fotky z pekáčku se asi nějak opeče....
Ale hezký recept. Bude to určitě dobre.