Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso v zeleninovém kari s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

31. 10. 2022 10:39

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 800 kJ / 430 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky27,61 g
Vláknina11,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy34,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vařila jsem vývar ze skeletů a paliček, ty jsem pak použila do omáčky. Kokosové zbylé mléko dávám do menších zipsáčků zamrazit a pak se takové množství hodí právě do omáček jako v tomto případě. Pokud nemáme kokosové mléko lze použít smetanu na vaření a mírně zahustit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: paličky kuřecí, olej olivový, cibule, česnek, mrkev, hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, pórek, koření kari, zázvor, paprika sušená sladká, kurkuma, pepř mletý, sůl, vývar masový, mléko kokosové

TopRecepty.cz

Kuřecí maso v zeleninovém kari s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/738xO