Hovězí na burgundský způsob podle mne
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,24 g |
Tuky | 139,31 g |
Vláknina | 21,61 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 65,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hovädzie "burgiňon" je tradičný recept vo francúzskej burgundskej kuchyni.Tento guláš sa varí v červenom burgundskom víne, podáva sa s bagetou, ryžou, cestovinami alebo zemiakmi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 59 minutami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 22 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 41 sekundami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 17 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 42 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 44 minutami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 11 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 12 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, máslo, cibule, víno červené, protlak rajčatový, česnek, mouka, bylinky, žampióny, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vývar hovězí
Hovězí na burgundský způsob podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DBK
0 názorů