Hovězí na burgundský způsob
Šťavnaté hovězí maso pomalu dušené v červeném víně s cibulí a slaninou – to je boeuf bourguignon, slavný pokrm z francouzské Burgundie. Připravte si tuto voňavou specialitu doma a okouzlíte nejen milovníky francouzské kuchyně.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 392,36 g |
| Tuky | 541,80 g |
| Vláknina | 92,55 g |
| Cholesterol | 982 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 11,50 g |
| Sacharidy | 263,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Moje poznámka
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 10 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 7 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 7 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 10 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 11 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 11 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 13 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 14 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 15 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 15 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 18 hodinami
Tématické fráze:
burgundský guláš podle dity,
jak krájet hovězí maso,
burgundský hrnec,
hovězí po burgundsku podle pohlreicha,
krajeni hoveziho masa,
hovězí na burgunsky způsob,
hovezi burgund,
burgundský guláš,
jehněčí po burgundsku,
zvěřina po burgundsku,
maso na burgundsky zpusob,
burgundský,
hovězí guláš z kližky podle polreicha,
burbunske hovězi,
hovězi po burgunský,
priprava hoveziho masa,
burgunský hrnec,
maso po burgundsku,
maso na burgunsky zpusob,
dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené,
olej olivový,
šťáva citronová,
olej olivový,
slanina,
pórek,
karotka,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
bujón hovězí,
rajče,
pórek,
tymián,
cibule šalotka,
houby,
máslo,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
nudle vaječné
Komentáře (9)
Tleskám