Hovězí na celeru
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být jednou z možností, kterou lze snadno připravit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,51 g |
Tuky | 93,96 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 34,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Moje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 6 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 41 minutami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 52 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 1 hodinou
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 1 hodinou
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 2 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na celeru,
hovězí maso na celeru,
hovězí pečeně na celeru,
recepty hovězí maso na celeru,
recept hovězí na celeru,
hovězí celer,
hovězí na celeru recept,
maso na celeru,
celer recepty,
recepty hovezí na celeru,
hovězí na celeru,
hovezi v celeru,
hovězí mase na celeru,
hovězi na celetu,
hovezi zadni na celeru,
hovězí kostky na celeru,
hovězí zadní recepty,
hvězí maso,
hověz maso ragú,
hovězí na celer
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
cibule,
špek,
pasta sardelová,
mouka hladká,
smetana,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Jen jsem neměla hovězí vcelku,byly plátky.Tak jsem po uležení masa druhý den rozškvařila kostičky slaniny,na to vložila"masový"základ a pak už dál podle uvedeného postupu