Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Zveřejněno 5. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na černém pivě s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8zl
Moje poznámka
Hovězí na černém pivě s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8zl
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 minutami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
HavranPB před 10 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 11 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 13 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 13 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 13 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 14 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 14 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 15 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na černém pivu,
hovězí na houbách,
hovězí maso na černém pivu,
hovězí na houbách a černém pivu,
hovězí na houbách s pivem,
hovezi na cernem pive,
hovězi kostky na pivě,
hovězí na pivě,
hovezi maso s houbami,
hovezi na pivu,
hovezí na žampionech a černém pivu,
hovězí na černém pivu a žampionech,
recept hovezi kostky na pivu,
hovězí guláš na černém pivě a žampiony,
houbový guláš na černém pivu,
hovězí roláda na černém pivu,
hovezi kostky na cernem pivu,
lívanečky s houbami,
hovězí na jalovci a černém pivu,
recept na hovězí na houbách
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
sádlo,
pivo černé,
žampióny,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec
Komentáře (13)
v pomalém hrnci.. přímo ideální