Pikantní maďarský guláš s karlovarským knedlíkem
Hovězí kližka je skvělou volbou pro přípravu guláše. Pokud jí dáme čas, získáme křehké a rozpadající se maso. V pikantním maďarském guláši nesmí chybět papriky kápie a feferonka pro příjemnou štiplavost. Podávejte s karlovarskými knedlíky.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 458 kJ / 2 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 275,80 g |
Tuky | 56,27 g |
Vláknina | 40,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 7,98 g |
Sacharidy | 265,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní maďarský guláš s karlovarským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp93r
Moje poznámka
Pikantní maďarský guláš s karlovarským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp93r
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
protlak rajčatový,
chléb,
rajče,
kapie,
vývar masový,
sádlo,
česnek,
feferonka,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
koření gulášové,
chléb toustový,
mléko,
vejce,
máslo,
petrželka,
sůl
Komentáře (2)