Grilované žížalky
Grilované krůtí maso je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinný oběd nebo letní grilování s přáteli. Krůtí maso je nejen zdravé, ale také výživné a lehce stravitelné. Stačí pár jednoduchých ingrediencí a můžete si užít lahodný pokrm plný chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 9,72 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 18,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvZn
Moje poznámka
Grilované žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvZn
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 43 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 4 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 5 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
žížalky,
grilovany had,
grilováci moze,
receptík grilované špízy,
žížalky z vepřového masa,
žižalki,
žížalky z hovězího masa,
žížalky recept,
grilovane kuracie mas o,
recept na malinový nauk,
grilovaní hadi,
zizalky zivocich,
žížalka,
vepřové pikantní žížalky,
recepty z exotickýho masa-hadi,
grilovaní had,
žížalek,
recepty z morčacieho masa
Suroviny:
maso krůtí,
česnek,
cibule,
olej,
koriandr,
chilli,
kardamom,
kmín drcený,
koření hřebíček,
skořice mletá,
ořech muškátový,
sůl
Komentáře (6)