Grilované žížalky
Grilované krůtí maso je skvělou volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinný oběd nebo letní grilování s přáteli. Krůtí maso je nejen zdravé, ale také výživné a lehce stravitelné. Stačí pár jednoduchých ingrediencí a můžete si užít lahodný pokrm plný chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 9,72 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 18,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvZn
Moje poznámka
Grilované žížalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvZn
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 8 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 10 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 10 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 10 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 11 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 12 hodinami
Tématické fráze:
žížalky,
grilovany had,
grilováci moze,
receptík grilované špízy,
žížalky z vepřového masa,
žižalki,
žížalky z hovězího masa,
žížalky recept,
grilovane kuracie mas o,
recept na malinový nauk,
grilovaní hadi,
zizalky zivocich,
žížalka,
vepřové pikantní žížalky,
recepty z exotickýho masa-hadi,
grilovaní had,
žížalek,
recepty z morčacieho masa
Suroviny:
maso krůtí,
česnek,
cibule,
olej,
koriandr,
chilli,
kardamom,
kmín drcený,
koření hřebíček,
skořice mletá,
ořech muškátový,
sůl
Komentáře (6)