Drůběží játra s pórkem a žampiony

tejaja Kuchařka: tejaja

Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

500 g kuřecích jater
olej
čerstvé nebo nakládané žampiony
pórek
150 ml sladké smetany
1 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme pokrájané šampiňóny (pokiaľ použijeme konzervované, pridáme ich až pred pridaním smotany), narezané pečienky, osolíme, okoreníme, podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.

  2. Nakoniec pridáme sladkú smotanu zmiešanú s hladkou múkou a chvíľu povaríme, kým omáčka nezhustne.

  3. Podávame s ryžou alebo cestovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 96 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drůběží játra s pórkem a žampiony

Tématické fráze: kuřecí játra s porkem a žampiony kuřecí játra s pórkem drůbeží játra na čínský způsob kuřecí játra se žampiony a pórkem žampiony recepty drůbeží játra na žampionech drubezi jatra se zampiony kureci jatra s žampiony vepřová játra na smetaně polévku jarta drubeží játra na smetaně se žampiony jatra porek žampiony játra s porkem drůbeží játra játra drůbeží játra recepty kuřecí játra s žampiony a porkem kuřecí játra s porkem a žampiony recepty játrová omáčka z drůbežích jater s pórkem a žampiony veprova jatra s porkem a žampiony