Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 843 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,39 g |
Tuky | 10,46 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí bylinková játra s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn7w
Moje poznámka
Krůtí bylinková játra s porkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn7w
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 4 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 5 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra recepty,
grilovaná krůtí játra,
krůtí játra recept,
krůtí játra,
krůtí jatýrka,
koření na krůtí játra,
krutí játra. recepty,
krůtí játra na kari,
recepty kruti jatra,
krůtí játra na bylinkách,
krůtí játra a bazalka,
recepty krutí játra¨,
recepty na krůtí játra,
porek s játry,
játra bylinky,
krůtí jatýrka recept,
lahůdková krůtí játra recept,
co z krutich jater,
krůtí játra,
recepty z krútích jater
Suroviny:
játra krůtí,
máta,
bazalka čerstvá,
libeček,
petrželka,
kmín drcený,
česnek,
koření oregáno,
majoránka,
pórek,
olej,
sůl,
bylinky,
Komentáře (12)
No já mám hooodně tenký porek,zrovna jsem dávala zimní sadbu,že bych nečekala do zimy?To jsou nítěnky.
reseptík je Špagi moc zajímavý,játra opět jinak