Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a provensálskými bylinkami nás pozve na návštěvu do jihofrancouzské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 914 kJ / 1 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,11 g |
| Tuky | 43,79 g |
| Vláknina | 21,31 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 5,08 g |
| Sůl | 12,62 g |
| Sacharidy | 275,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Moje poznámka
Černá rýže s kuřecím masem po provensálsku ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k89A
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Suroviny:
rýže,
olej olivový,
sůl,
voda,
prsa kuřecí,
olej olivový,
cibule,
česnek,
brambory rané,
salát ledový,
kedlubna,
avokádo,
rajče,
okurka čerstvá,
rajče sušené v oleji,
paprika,
olej olivový,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (2)