Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 136 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,20 g |
Tuky | 90,18 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 5,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí propracujeme, nejlépe rukama, masovou směs, ze které tvarujeme kuličky. Ty pak opékáme na oleji nebo dáme upéct do trouby na 200°C cca 25 minut.
Krok 2: Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou, s hořčicí, kečupem nebo tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské bomby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5Jr
Moje poznámka
Ďábelské bomby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5Jr
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 13 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 1 hodinou
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Sahula před 1 hodinou
Sekaná
evik_svistik před 2 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 3 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 4 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 7 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské koule,
ďábelské koule recept,
dabelska koule,
zepter recepty,
dabelské maso,
smradlavá bomba,
recepty zepter,
dabelske kulicky,
pečené kuře na stojánku,
smradlave bomby,
zepter hrnce,
zepter-recepty,
ďábelská koule recept,
recept dábelské koule,
zepter kuchařka,
recept na ďábelské koule,
smradlave kuličky,
ďábelské masové koule,
vaření v zepteru,
kuře pečené na stojánku
Suroviny:
maso mleté,
krupice,
strouhanka,
vejce,
feferonka,
česnek,
pepř,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (8)