Čalamáda DEKO
Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu nebo jako základ pod maso.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 38 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 9 minutami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 1 hodinou
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 1 hodinou
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 4 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 9 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 12 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: paprika, rajče, okurka čerstvá, mrkev, cibule, pórek, rukola, deko
Čalamáda DEKO
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD639
0 názorů