Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové

Netradiční štrúdl z dvojího těsta podle babičky moderátorky Terezy Bebarové si můžeme teď upéct i my. Máslové těsto po ztuhnutí rozválíme, naplníme nastrouhanými jablky, rozinkami a skořicí. Před pečením jej potřeme mlékem a posypeme sekanými vlašáky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby tuhnutí těsta

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí těsta)

6. 2. 2024 13:38

Suroviny pro 3 kusy

3 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 711 kJ / 2 560 kcal
Bílkoviny38,97 g
Tuky153,82 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 697 mg
Sodík 660 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy243,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: máslo, mouka hladká, mouka polohrubá, máslo, mléko, vejce, sůl, jablko, rozinky, strouhanka, skořice mletá, mléko, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0m5