Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovcové kuře s kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

22. 11. 2009 14:49

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie6 590 kJ / 1 575 kcal
Bílkoviny7,98 g
Tuky168,17 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ať Vám chutná !

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

evík

11. 8. 2012 13:09

Pozdě, ale přece jsem objevila tento recept. Včera jsem pekla a posílám zasloužený bod. Ne všichni v rodině mají rádi kuřecí maso a tak jsem přidala vepř.krkovičku. Mohu konstatovat, že i když mám ráda kuřecí, tak to vepřové mi chutnalo moc a moc.Rozhodně bude častěji na jídelníčku. :-p:-p:-p:-)):-)):yes::yes:

Janka 46

26. 1. 2010 12:11

TAK TOHLE KURE JSEM DELALA MOC NAM CHUTNALO :-*VRELE VSEM DOPRUCUJI:-)):-))

Colombo65

5. 1. 2010 17:30

Děkuji, jsem potěšen že chutnalo.;-);-);-)

Eliza

4. 1. 2010 22:57

Oto, dnes jsme si podle tebe úžasně pochutnali :-p, bod už jsem poslala dřív, tak teď alespoň obrázky a poděkování :-). Pokorně přiznávám, že jsem v rámci "dietního" (promiň ;-) ) novoročního programu vynechala špek, ale koření a vše ostaní jsem zachovala - je to skvělé jídlo a můžu ho všem důrazně ;-) doporučit...:-p:-p

bara.it

23. 11. 2009 09:45

:yes:9:yes:

Colombo65

22. 11. 2009 22:33

Dikec, a to nemám Jendo makročočky! Kurňa !:-D:-D:-D

Jenda1

22. 11. 2009 22:20

Otto, krásný, voňavý recept s nádhernými fotkami:yes: :-!:-)):yes::yes::yes: +8

Eliza

22. 11. 2009 20:54

V římském hrnci se všechno peče déle, takže těch 90 minut není dlouhá doba. Já peču kuře i déle, máme rádi, když masíčko odpadává od kosti...:-p:-p

Colombo65

22. 11. 2009 20:33

Já to "nehuntuju" jak říkal herecký mistr p.Kopecký, pěkně pomaličku, není kam spěchat.:-))

Jana Pá

22. 11. 2009 20:30

Otto, dělat kuřecí 90 min. v římském hrnci, není to dlouho:-?;-), jinak beru, zelí doma dělám stejně - moravské:yes::-D:-K

Eliza

22. 11. 2009 16:33

Otto, to je opravdu skvělý recept :-p a překrásné fotky!! Ráda posílám bod :yes::-).

pipre

22. 11. 2009 16:18

Oj, tu vůni a chuť cítím až tu :-) Znám chuť jídel, kde byl jalovec použit, doma ho mám i rozmarýn(i čerstvý)a protože tento recept mmne opravdu oslovil, ukládám a opravdu vyzkouším. Nádherné fotky:yes:6.

JanaDorazinova

22. 11. 2009 15:26

:yes::yes:

spagetka

22. 11. 2009 15:26

:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

petulen

22. 11. 2009 15:17

Vypadá úžasně:-)):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s kysaným zelím kuře se zelím kuře na zelí recept na kuřecí stehna s kysaným zelím kuře na zelí v římském hrnci kuře na kysaném zelí uzené kuře s kysaným zelím kure ze zelim recepty na kuře jalovcové kuličky recept na kysané zelí kuřecí maso s kysaným zelím kachna s kysaným zelím kuřecí s kysaným zelím jalovcové koření recepty z kuřete pečené kuře s červeným kysaným zelím nadivane kure se zelim kuře se zelím v římském hrnci kuře s kysaným zelím v římském hrnci

Suroviny: kuře, špek, rozmarýn sušený, jalovec, koření nové koření, cibule, zelí kysané, olej slunečnicový, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Jalovcové kuře s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLno