Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 378 kJ / 4 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,70 g |
Tuky | 348,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 177,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Moje poznámka
Sladkokyselý křupavý bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qY4D
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 13 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 41 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 57 minutami
Borůvkové řezy
Luciksch před 1 hodinou
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 5 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 6 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený křupavý bůček,
krupavy peceny bucek,
nálev na bůček,
bůček v nálevu,
sladkokyselé vepřové,
bůček na minutku,
veprovy bok na sladkokyselo,
buček recepty,
sladkokyselý nejlepší pečený bůček,
krupavy veprovy bucek,
nálev na pečený bůček,
gabi kysely,
bůček se sladkokyselou omáčkou,
bůček na minute,
peceny krupavy bůček recept,
nálev pro pečený bůček,
peceny bucek sladkokyselem,
krupavy pečený vepřový bůček,
recept na bůček v nálevu,
bůček kyselý nálev
Suroviny:
bůček,
bílek,
škrob,
olej,
pórek,
voda,
omáčka sojová,
cukr,
ocet,
škrob
Komentáře (10)