Smažený sýr z mikrovlnky plněný růžičkovou kapustou
Kapustičky pod vrstvou rozehřátého sýra chutnají výborně. Růžičkovou kapustu nejprve blanšírujeme, aby si zachovala krásnou barvu, a poté ji spolu se sýrem a vejcem dáme na pár minut do mikrovlnné trouby.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 492 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,18 g |
Tuky | 22,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Připraveno v mikrovlnné troubě o výkonu 700 W.
Pro snadnější vyklopení můžeme sýr v misce příborovým nožem obkroužit dokola.
Pokud jsou kapustičky větší, po okapání je rozkrojíme na menší dílky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 18:31
Maruško ten smažák bez smažení manželovi moc nechutnalTak zkouším různé náplně a strávník je spokojený
2. 3. 2024 09:19
1. 3. 2024 21:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Banana split
Přidáno před 11 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 1 hodinou
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 1 hodinou
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 3 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 4 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 4 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 5 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 5 hodinami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Další recepty
Suroviny: sýr eidam, vejce, kapustičky, sůl, tuk, strouhanka
Smažený sýr z mikrovlnky plněný růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLJJ
3 názory