Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Polévku, jejíž nutriční hodnotu zvýšíte využitím tofu v zavářkových knedlíčcích, si snadno připravíte podle našeho receptu. Po půlhodině přípravy bude stát na stole a dobře naladí vaše strávníky před podáním hlavního chodu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,32 g |
Tuky | 58,80 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 171,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Moje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 3 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 19 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 1 hodinou
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 3 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 4 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 6 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
kapustičky,
sůl,
pepř mletý,
vývar zeleninový,
tofu bílé,
žloutek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
pažitka,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá
Komentáře (3)