Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 683 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,85 g |
Tuky | 36,05 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86ZW
Moje poznámka
Polévka z čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86ZW
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
čínské zelí recepty,
cinské zeli,
čínské polévky,
polevka s cinskym zelim,
recepty z čínského zelí,
cinske polevky recepty,
polívka z čínského zelí,
recept čínské zelí,
čínský polévka,
čínské zelí-polévka,
cinske zeli recept,
recepty na čínské zelí,
plévka z čínského zelí,
činske zeli-recepty,
obývací pokoj,
polevka z číns.zeli,
polévka s čínským zelí recepty,
čínské plévky,
polévka z vloček a čínskeho zelí,
čínské zelí v polévce
Suroviny:
zelí čínské,
maso vepřové,
olej,
sůl,
cukr,
omáčka sojová,
solamyl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.