Čína variace na bún chả

Hovězí maso Doba přípravy: 30 min 3 názory

Hovězí maso Doba přípravy: 30 min 3 názory

Suroviny 1 porce

hovězí maso
nudle
zelí
rybí omáčka
chilli
ocet
cukr
cibule
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme česnek, trochu osmažíme, dáme do misky. Pak 1 panák rybí omáčky, 3 panáky vody, půl panáku octa, lžíce cukru a nakrájené chilli, zamícháme.

  2. Hovězí maso namrazíme, abychom mohli nakrájet na plátky (viz obrázek) a velice zprudka osmažíme, můžeme přidat trošku škrobu na sosík.

  3. Nudle uvaříme, zeleninu nakrájíme - každou z těchto věcí můžeme dochutit špetkou soli, pepře a vodou s octem a cukrem. Podáváme viz obrázek a tzv. omáčka se lije na celou tuto porci před podáváním

Poznámka od kuchařky

Toto je variace na bún chả

Komentáře k receptu Čína variace na bún chả

Tématické fráze: bun cha recept recept omáčka bún cha bun cha jídlo cina sosik z rybi omacky vietnamské recepty top recepty