Čína II
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,46 g |
Tuky | 7,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 34,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla ve starší knize Čínská kuchyně
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2014 20:11
Právě jsme dovečeřeli. Výborné i z vepřového masa
30. 10. 2012 11:24
Musím přiznat, že ČÍNA je u nás vžité a používáme to na jakékoliv směsi kousků masa a zeleniny. Někdy je to FLAMENDR, někdy KOVÁŘSKÉ jindy zase ŠEVCOVSKÉ , ale i různě podle krajů. Já osobně zbožňuji ZÁZVOR a proto ti fandím i když u nás není oblíbený. +bodík 3
15. 10. 2010 12:13
Je to vynikající.. zkoušela jsem povedlo, se.. DOPORUČUJI :)
7. 2. 2010 23:52
Jiřinko, dělávám skoro stejně, nedávám víno. Nyní jsem přidala trochu arašídů.Je to za +
1. 9. 2009 19:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 15 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 8 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 8 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 8 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 10 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 11 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 13 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 14 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Časté chyby při pěstování čínského a pekingského zelí: Jak se o rostliny starat, aby přinesly dobrou úrodu
Další recepty
Tématické fráze: zálivka na čínu čína solamyl babicovy dobroty čína babicovy dobroty recepty na čínu drůbeží čína suroviny na čínu recepty čína babicovy dobroty recepty cina drůbeží čína recept čína z drůbežího masa čína s vejcem solamyl čína čína recept čína recept solamyl solamyl do číny vejce do ciny cina recepty babicovy dobroty-čína čína bez solamylu čína ze solamilu
Suroviny: maso drůbeží, cibule, směs zeleninová čínská, vejce, solamyl, koření čína, vývar, víno červené, omáčka sojová, sůl, tuk
Čína II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrjR
5 názorů