Zapékaný patison
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 89,86 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Moje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Nejnovější recepty
Tzatziki
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový tataráček
Přidáno před 3 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 18 minutami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 32 minutami
Třešňové / višňové kynuté knedlíky
lenisekone před 1 hodinou
Třešňový pohár
lenisekone před 2 hodinami
Bůček na zázvoru pečený s bramborami
evaeff před 2 hodinami
Vepřová krkovice „ADŽIKA“ na smetanových fazolkách
Istar před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
vendulkascake před 3 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem a hříbky
bhsvls před 8 hodinami
Cikánské řízky
Liberko před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 15 hodinami
Suroviny:
patizon,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej,
rajče,
česnek,
sýr tvrdý,
vejce
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.