Zapékaný patison
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,48 g |
| Tuky | 89,86 g |
| Vláknina | 8,74 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Moje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 5 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 5 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 6 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 6 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 6 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 7 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 7 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 8 hodinami
Suroviny:
patizon,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej,
rajče,
česnek,
sýr tvrdý,
vejce
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.