Vepřová panenka plněná restovanými játry
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou, fazolkami a plátky hrušek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 913 kJ / 2 369 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 228,93 g | 
| Tuky | 116,78 g | 
| Vláknina | 29,38 g | 
| Cholesterol | 1,42 g | 
| Sodík | 925 mg | 
| Sůl | 2,11 g | 
| Sacharidy | 86,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřová panenka plněná restovanými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoxv
Moje poznámka
					
				
Vepřová panenka plněná restovanými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoxv
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							játra drůbeží, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							česnek, 
						
						
							smetana, 
						
						
							tymián, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej, 
						
						
							panenka vepřová, 
						
						
							slanina, 
						
						
							fazolky zelené, 
						
						
							hruška, 
						
						
							med, 
						
						
							hořčice dijonská, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							olej olivový extra virgin, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.