Vepřová játra restovaná s pancettou

Minutky Doba přípravy: 30 min. 9 názorů

Minutky Doba přípravy: 30 min. 9 názorů

Suroviny 4 porce

500 g vepřových jater
50 g pancetty
50 g uzené slaniny
2 PL vepřového sádla
1 ks cibule
pepř
škrobová moučka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Do širokého kastrolu dáme sádlo, pokrájenou slaninu a pancettu.

  2. Jakmile se začnou rozpouštět přidáme pokrájenou cibuli a hned na to na plátky pokrájenná, opepřená a obalená v moučce, játra.

  3. Opékáme je a průběžně obracíme do doby než začne hnědnout cibulka.

  4. Lehce dosolíme a podáváme s vařenými brambory (já je vařil v páře), pokropenými olejem s utřeným česnekem.

    Pancetta a slanina dává játrům skvělou chuť.

    Příloha - rajčatový salát.

Poznámka od kuchařky

Vhodná příloha je i tatarská omáčka.

Komentáře k receptu Vepřová játra restovaná s pancettou

Tématické fráze: vepřová játra jako minutka restovana restovana jatra co je pancetta veprova jatra restovaná játra na slanině vepr jatra restovaná vepřová játra recepty restovaná vepřová játra vepř.játra kančí játra restovaná restovaná kančí játra játra restovaná minutky vepř.játra vepřová játra recepty vepřová játra restovaná restovaná vepř.játra restovaná vepřová játra recept vepřová játra recept kancí jatra minutka recepty z pancety