Zapečená quinoa po italsku
Quinoa je velmi chutná a má vysoký obsah živin, proto bychom ji určitě měli zařadit do svého jídelníčku. Připravíme ji velmi snadno, skvělá je například zapečená s olivami a nakládanými rajčaty.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená quinoa po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgXL
Moje poznámka
Zapečená quinoa po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgXL
Nejnovější recepty
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 1 hodinou
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 2 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 2 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 3 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 4 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 4 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 4 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
rajče,
olivy,
sušená bazalka,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
quinoa,
sýr nastrouhaný,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)