Polévka z růžičkové kapusty
V chladných dnech přijdou vhod zeleninové polévky, které příjemně zahřejí. Krémová polévka z kapustiček je velmi chutná a zvládneme ji připravit snadno a během chvíle. Podávat ji můžeme ozdobenou vařenými kapustičkami.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Polévka z růžičkové kapusty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPp3w
Moje poznámka
					
				
Polévka z růžičkové kapusty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPp3w
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 37 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 38 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 43 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vývar zeleninový, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej
						
					
	
			
Komentáře (1)