Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 6 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře (1)