Květákové sabdží
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží sice neobsahuje maso, ale i tak vás spolehlivě zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Moje poznámka
Květákové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVmm
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 6 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 1 minutou
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 54 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 57 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 59 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 1 hodinou
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 1 hodinou
Salátový losos
Kajkajak před 1 hodinou
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
brambory,
rajče,
voda,
smetana,
olej slunečnicový,
římský kmín mletý,
kurkuma,
zázvor,
semínka hořčičná,
chilli paprika sušená,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř mletý,
asafoetida,
skořice,
sůl,
cizrna
Komentáře (1)